Diensten

WAT WE DOEN

Wij hanteren een genderneutrale prijs en zijn inclusief iedereen.

Onze prijsniveaus weerspiegelen het ervaringsniveau van de persoon

Al onze diensten omvatten:

-een consult van 10 minuten

-Ontspannende hoofdhuidmassage

-Davines haarconditioneringsbehandeling indien nodig

Alle Highlights- en Balayage-services zijn inclusief toner.

De kleurprijzen zijn uniek voor het haartype van elke gast en worden tijdens het consultatiegesprek gegeven

Op verzoek staat onze stylist open voor het manipuleren van de natuurlijke textuur van uw haar na het knippen om een ​​ander gepolijst resultaat te bereiken (bijvoorbeeld het steil maken van uw haar als uw natuurlijke haar gekruld is). In dit geval dient u de service "föhnen" apart te boeken, aangezien dit extra tijd en kosten met zich meebrengt.

ANNULERINGSKOSTEN

Omdat de diensten voor u persoonlijk zijn gereserveerd, worden er annuleringskosten in rekening gebracht als u niet ten minste 48 uur van tevoren aangeeft dat u uw afspraak niet kunt nakomen.

Wij begrijpen dat er soms onvermijdelijke situaties ontstaan ​​en dat aanpassing van de planning noodzakelijk is. In geval van een calamiteit zullen wij ons best doen om met u samen te werken. Wij verzoeken u echter respectvol om minimaal 48 uur van tevoren uw afspraken aan te passen of te verzetten.

– Bij een opzegtermijn van minder dan 48 uur wordt een bedrag van 30% van het gereserveerde servicebedrag in rekening gebracht.

– Bij ‘no shows’ wordt 100% van het gereserveerde servicebedrag in rekening gebracht.

– Voor afspraken die binnen de periode van 24 uur zijn gemaakt geldt dat u, indien u verhinderd bent, binnen 4 werkuren na het afgesproken tijdstip dient te annuleren. Als u dit niet doet, wordt er een bedrag van 30% van het gereserveerde servicebedrag in rekening gebracht.

Het annuleringsbeleid geeft ons de tijd om onze standby-gasten op de hoogte te stellen van eventuele beschikbaarheid en zorgt ervoor dat de agenda's van onze teamleden gevuld blijven. Ons doel is om u een uitstekend serviceniveau te bieden en ons beleid helpt ons dit te bereiken. Bedankt voor het bekijken en ondersteunen van onze beleidscriteria.

Annulering op dezelfde dag zal resulteren in een "no show"-toeslag voor het geval we uw lege boekingsslot niet kunnen aanvullen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

10% Studentenkorting beschikbaar op knipbeurten op weekdagen

Davines

Om ons best te doen voor de wereld, scheppers van goed leven...